Olemme sinua varten

Meiltä sinulle!

Tervetuloa Prisma parturi-kampaamoon - paikkaan, missä kauneus kohtaa ammattitaidon ja asiakaspalvelu on ykkösasia.

Olemme ylpeitä siitä, että olemme osa Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n laajaa perhettä. Mitä tämä tarkoittaa sinulle? Saat jokaisesta käynnistäsi S-Bonusta ja kuukausittain vaihtelevia etuja, mikä tekee palvelusta entistäkin palkitsevampaa.
Meidän tiimimme ei vain seuraa trendejä - me luomme niitä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Jokainen parturi-kampaajamme on intohimoinen oman alansa ammattilainen, joka kouluttautuu jatkuvasti pysyäkseen ajan hermolla.

Rohkeus, vastuullisuus ja avoimuus ovat arvojamme, jotka näkyvät päivittäin työssämme. Näin voimme varmistaa, että jokainen asiakkaamme saa parasta mahdollista palvelua, joka vastaa juuri heidän toiveitaan.

Kolmessa toimipisteessämme - Halikossa, Lohjalla ja Nummelassa -  odottaa sinua henkilökohtainen ja ammattitaitoinen palvelu. Olipa tarpeesi mikä tahansa, meillä on juuri sinulle sopiva ratkaisu.

Pääyhteistyökumppaninamme toimii arvostettu brändi, Wella. Valikoimastamme löydät myös muita laadukkaita tuotteita, jotka täydentävät kauneudenhoitorutiiniasi. Parhaimmat hiustehoitotuotteet ovat saatavilla paitsi parturi-kampaamoisamme, myös Prismoissa ja Sokoksissa.

Joten, anna meidän huolehtia hiuksistasi, samalla kuin voit rentoutua ja nauttia hetkestä. Varataksesi seuraavan aikasi, klikkaa nyt varauspainiketta, soita meille tai tule käymään jossakin toimipisteistämme.