Tietoa palveluistamme

Haluamme sinun nauttivan käynnistäsi Prisma parturi-kampaamoissamme. Tervetuloa meille!

Kampaamoleikkaus

Muotoiluleikkauksessa leikataan edellisen leikkauksen mukainen malli. Mallinmuutoksessa toteutetaan uudenlainen malli tai edellisestä leikkauskerrasta on pidempi aika. Tasoitus on pitkien/extrapitkien hiusten tasaus, max 3cm. Valitse tasoituspalvelu pesulla tai ilman.

Parturileikkaus

Leikkauksen yhteydessä suosittelemme hiuspohjaa kuorivaa pesua. Kun tarvitset perusleikkauksen, valitse hiustenleikkaus. Mallinmuutos tarkoittaa, että edellisestä leikkauskerrasta on aikaa tai malli muuttuu. Parroissa valitse palveluksi siistiminen tai pidempi muotoilu pidemmälle parralle.

Lasten hiustenleikkaus

Lapsille ja junioreille suunnatut palvelut koskevat 10 vuotiaita ja siitä nuorempia asiakkaitamme. Hiustenleikkaus on tarkoitettu alle 7vuotiaille. Juniorileikkaus on 7-10 vuotiaiden hiustenleikkaus.

Värjäys

Väripalvelumme kattavat värjäykset kiiltosävyistä värjäyksiin, ja moniväreistä vaativampiin erikoisvärjäyksiin. Raidoituksilla teemme osa- tai kokopään raitoja. Balayage on erikoisvaalennus, varaa aikasi erikoisvärin puolelta. Valitse oma aikasi hiustesi pituuden mukaan! Ei alle 16-vuotiaille.

Kiharapalvelut

Kiharat ovat aina muodikkaat! Kun haluat tukea kampaukseen tai leikkisyyttä hiuksiin. Rakennekäsittelyt valitaan hiusten pituuden mukaan, tai extrapitkiin erikoisrullauksena. Halutessasi voit yhdistää palveluun myös sävyn ja kulmien freesauksen. Ei alle 16-vuotiaille.

Hoitokäsittely

Tervetuloa hemmoteltavaksi. Teemme hiuksillesi räätälöityjä ylellisiä ja yksilöllisiä System-tehohoitoja. Kysy henkilökunnalta sinulle sopivaa hiusten tai hiuspohjan hoitokäsittelyä.

Juhlapalvelu

Tiesithän, että meiltä saat myös juhlan teemaan sopivan kampauksen ja meikin. Valitse fönkampaus, kiharakampaus tai tyylikäs nuttura. Palvelemme myös valmistujais- ja muina juhlapäivinä joustavin aukioloin.

Kestotaivutus ja laminointi

Palveluvalikkomme kattaa myös kulmien ja ripsien kestokäsittelyt. Ajanvarauksesta voit valita arkea helpottamaan kulmien laminoinnin, ripsien kestotaivutuksen tai vaikka molemmat. Ethän unohda myöskään pikapalveluitamme liittyen kulmien muotoiluun sekä ripsien ja kulmien värjäykseen.

NonStop

Nonstop palvelu toimii kaikissa toimipaikoissa ilman ajanvarausta. Toteutamme Nonstopissa hiustenleikkaukset, ripsien- ja kulmien värjäykset ja pikakampaukset, sekä kiiltokäsittelyt. Katso toimipaikkakohtaiset Nonstop aukiolot.

Kynsipalvelu

Halikon toimipisteessä saat myös kynsipalveluja. Valitse kestolakkaus tai oman kynnen vahvistus ja lakkaus piristämään arkea tai luomaan juhlalookista viimeistelty.

Korvien rei´itys

Korvien rei´itykset saatavilla Lohjan ja Nummelan toimipisteissä hellävaraisella ja laadukkaalla Inverness 2000 korvien rei´itys menetelmällä.